Natiunea MMA

Joe Schilling vs Artem Levin III, pe fight-cardul GLORY 24 din Denver
21/08/2015Zvonurile care pareau sa contureze GLORY 24 ca o gala de zile mari incep sa devina realitate.

Gala programata pe 9 octombrie in Denver, Colorada, ii va pune fata in fata, pentru al treilea episod al razboiului personal dintre cei doi, pe Joe Schilling si Camionul categoriei mijlocii a GLORY, Artem Levin.

Levin vine dupa o lupta de anduranta terminata la egalitate impotriva lui Simon Marcus, iar Schilling are o victorie in ultima sa aparitie in ring, in fata lui Robert Thomas. Acesta din urma a fost activ si pe scena de MMA, in promotia Bellator, unde o infrangere de ultim moment prin KO l-a scos de pe fight-cardul mult asteptatei gale Dynamite din luna septembrie.

Anterior, cei doi s-au mai intalnit in cadrul turneului categoriei mijlocii din GLORY 10, cand Joe a iesit invingator, iar ultima lor confruntare a fost in chiar finala aceluiasi turneu la GLORY Last Man Standing din luna iunie.

Conform oficialilor GLORY, in gala cu numarul 24 din istoria organizatiei va fi pus in scena si un turneu al pretendentilor la titlul greilor, al carui castigator va primi dreptul de a lupta cu actualul campion, Rico Verhoeven. Nu au fost anuntate inca nici un nume, dar in cercurile de specialitate se discuta deja despre Xavier Vigney, care l-a invins in ultima sa aparitie pe Daniel Sam, Jamal Ben Saddik, care a trecut recent de Anderson "Braddock" Silva, dar si doi luptatori romani Benjamin Adegbuyi si Daniel Ghita.

Asteptam cu interes anuntul oficial al Turneului GLORY.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA