Natiunea MMA

Joe Rogan considera ca Ronda Rousey l-ar putea invinge pe Floyd Mayweather
17/04/2014Comentatorul UFC Joe Rogan considera ca intr-o eventuala confruntare cu Floyd Mayweather, Ronda Rousey ar fi castigatoare. Cu conditia ca lupta sa fie una pe reguli de MMA.

“Totul tine de cat timp ii trebuie lui Floyd pentru a se antrena. El trebuie sa isi imbunatateasca apararea. Acolo trebuie sa se pregateasca. Nu tine totul neaparat de forta. E posibil ca aceasta sa il manipuleze in moduri de nedescris. Daca veti analiza luptele lui Floyd, veti observa ca putine se incheie printr-un knock-out. Tocmai de aceea Ronda l-ar invinge.”

Ce ar trebui sa se intample pentru ca Mayweather sa o confrunte pe Rousey? Rogan considera ca ar trebui sa treaca cel putin 6 luni pana cand Floyd va fi pregatit cu adevarat pentru o astfel de confruntare.

“Ar avea nevoie de cei mai buni antrenori si de cel putin 6 luni pentru a se antrena, doar facand grappling.”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA