Natiunea MMA

Jhonata Diniz ii ia locul lui Fabiano Cyclone in lupta cu Daniel Ghita de la DREAM18/GLORY 4
17/12/2012

Mai sunt doar doua saptamanai pana cand putem vedea luptele de pe fight-cardul galei DREAM 18/GLORY 4, care se va desfasura pe 31 decembrie la Saiatama SuperArena, iar organizatorii inca mai fac schimbari la lista si perechile de luptatori.

In primul rand, Jhonata Diniz ii va lua locul lui Fabiano Cyclone in confruntarea cu Daniel Ghita in cadrul Turneului Categoriei Grele, Grand Slam. Diniz a luptat ultima data la GLORY 2 Bruxelles, cand l-a invins pe Sebastian van Thielen la decizie.

De ceva timp circula zvonuri ca Fabiano nu va intra in ring cu sportivul nostru, iar in cele din urma organizatorii au confirmat in mod oficial acest lucru. La fel ca si Cyclone, Diniz e de origine braziliana dar se antreneaza la Golden Glory in Olanda.

In aceeasi conferinta de presa, organizatorii au anuntat adaugarea a doua noi lupte la partea de kickbox a galei din 31 decembrie.

La categoria -85kg, Toshio Matsumoto va lupta cu Jason Wilnis. Wilnis are 22 de ani si se antreneaza in Olanda, iar ultima sa aparitie in ring este o victorie in fata lui Alex Sandro Pereira la It's Showtime Brasil din 10 noiembrie. Matsumoto a fost un luptator al categoriei -70kg acum zece ani, dar a ajuns in ultimul timp sa concureze si la -95kg.

La categoria -53 kg, Mutsuki Ebata va lupta cu San Che Kim in cea de-a doua noua lupta anuntata pentru gala DREAM 18/GLORY4.

Sursa




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA