Natiunea MMA

Jerome le Banner vs Marcin Rozalski, Main Eventul galei KSW 18
11/01/2012

Jerome le Banner nu renunta la cariera sa din MMA.

Dupa ce anul trecut s-a specializat in pro-wrestling, mai recent el a revenit la prima sa mare dragoste, kickboxul, reusind o victorie spectaculoasa prin KO in fata lui Andrei Kirasnov, pe 30 decembrie.

La cei 39 de ani ai sai, francezul a inceput "Le Banner World Tour", in fapt un circuit prin intreaga lume in care lupta in diferite gale si chiar in sporturi diferite. Acum, se pare ca talentatul francez vrea sa revina si la MMA, desi nu a mai concurat sub aceste reguli de la sfarsitul lui 2010. El are acum un palmares nu foarte spectaculos de 3-2.

Pe 25 februarie, in Main Eventul galei KSW 18 din Polonia, el il va intalni pe localnicul Marcin Rozalski, si el un sportiv nu foarte experimentat (dar plin de tatuaje), cu un palmares de 2-0.

Victor Corobea - www.NatiuneaMMA.ro

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA