Natiunea MMA

Jerome le Banner s-a accidentat; Valentijn Overeem ii ia locul in Main Eventul galei KSW 18
23/02/2012

Veteranul francez Jerome Le Banner are probleme medicale, si nu va mai putea concura impotriva lui Marcin Rozalski in Main Eventul galei KSW 18, care va avea loc in data de 7 martie la Plock, Polonia.

Conform declaratiilor oficiale, Jerome a suferit o accidentare la menisc in timpul pregatirii finale pentru lupta. Ca urmare, Rozalski a primit acum un nou adversar, in persoana lui Valentijn Overeem, fratele mai mare al fostului campion al greilor Strikeforce si K-1, Alistair.

Si el un veteran cu nu mai putin de 16 ani de activitatea in acest sport, Valentijn are rezultate mixte in ultimele sale doua aparitii, in chiar cusca Strikeforce. Dupa ce l-a depasit pe Ray Sefo in debutul sau pentru organizatia americana, el a fost invins prin TKO de catre Chad Griggs in cea de-a doua lupta, din luna iunie.

Rozalski are doar doua lupte de MMA la acitv, si e un veteran al kickboxului profesionist. El a castigat ambele aparitii in cadrul galelor KSW de anul trecut, reusind TKO-uri frumoase impotriva lui Marcin Bartkiewicz in martie si Sergey Shemetov in mai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA