Natiunea MMA

Jerome Le Banner vs Tatsuya Mizuno,pe reguli de MMA, la gala Dynamite din 31 decembrie
10/12/2010

Acum, cand mai sunt doar trei saptamani pana la probabil cea mai asteptata gala din istoria Fighting and Entertainemtn Group, aflata in mari dificultati financiare si al carei viitor poate depinde chiar de acest eveniment, au inceput sa apara tot mai multe detalii despre confruntarile din cadrul de acum traditionalului spectacol din Ajunul Anului Nou.

Dupa ce luptele dintre Josh Thomson vs. Tatsuya Kawajiri, Bibiano Fernandes vs Hiroyuki Takaya si Shinya Aoki vs Yuchiro Nagashima au fost mai mult sau mai putin confirmate oficial de catre promotia japoneza, se pare ca FEG a mai pregatit o surpiza pentru publicul din jurul lumii in cadrul galei Dynamite!!2010.

Desi comportamentul nesportiv pe care l-a aratat in K-1 World Grand Prix Final 16, in confruntarea cu eroul local Kyotaro, parea ca a dus la racirea relatiilor dintre Jerome Le Banner - probabil cel mai bun kickboxer din lume care nu a castigat niciodata finala circuitului japonez - si FEG, problemele prin care trece promotia japoneza au dus insa la nevoia readucerii in ring a francezului, unul dintre cei mai populari luptatori atat in randul publicului local cat si al iubitorilor sporturilor de contact din intreaga lume.

Adversarul sau va fi Tatsuya Mizuno. Veteran al circuitelor Pancrase, M-1 Challenge si DREAM, japonezul are un palmares de 8-6, si vine dupa o infrangere prin submisiei in fata lui Gegard Mousasi in cadru galei DREAM 16. El are la activ o victorie prin submisie in fata puternicului kickboxer Melvin Manhoef.

In mod surprinzator, desi Le Banner este prin excelenta un kickboxer, lupta se va desfasura sub reguli de MMA, mai precis cele ale promotiei DREAM. In palamresul sau profesionist, Jerome are trei victorii la activ in artele martiale mixte, o egalitatea si o infrangere, in chiar prima sa experienta din MMA, in fata lui Tadao Yasuda, prin submisie, in gala Inoki Bom-Ba-Ye 2001 K-1 vs Inoki, din 31 decembrie 2001.

 

Horia Ciocan
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA