Natiunea MMA

Jerome Le Banner vs Josh Barnett, in luna august in Tara Soarelui Rasare
13/07/2011

Fara nici o gluma, Josh Barnett si Jerome Le Banner vor da piept pe 27 august, la Ryogoku Kukugikan, intr-o lupta contand pentru titlul mondial. Cine promoveaza aceasta lupta?Nimeni altul decat Antonio Inoki, bunicul MMA-ului in Japonia si un celebru pro-wrestler. E greu de crezut ca lumea kickboxului si a artelor martiale mixte se vor ciocni in acest fel, dar asta inainte de a intelege ca "lupta" va avea loc sub bannerul organizatiei lui Inoki, IGF, care este o companie de pro-wrestling.

Da, Josh Barnett, semi-finalistul Strikeforce Heavyweight Grand Prix il va intalni pe probabil cel mai bun greu din istoria K-1 care nu a castigat niciodata titlul, intr-o lupta in care se va declara primul IGF World Champion in luna august. INTR-O LUPTA DE PRO WRESTLING!!!

IGF a organizat recent un turneu in Japonia in care au aparut nume mari din artele martiale, ca Ray Sefo, Eric Hammer, Josh Barnett, Jerome Le Banner si Bobby Lashley.

Cu toate astea, pana si poza oficiala a celor doi da semne clare de ciudatenie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA