Natiunea MMA

Jerome Le Banner trece la puncte de Stefan Leko in Geneva
12/06/2011

Ieri, in Geneva, Elvetia, doua legende alte lumii kickboxului modern au urcat in ring pentru titlul ISKA Kickboxing World Super Heavyweight. Jerome Le Banner si Stefan Leko s-au mai intalnit o data, in 2001, cand francezul a trecut la puncte de adversarul sau, dupa cinci runde de lupta.

Confruntarea de ieri nu a fost diferita de cea de acum 10 ani, Le Banner obtinand in cele din urma decizia arbitrilor dupa cinci runde si devenind astfel campionul ISKA la categoria super grea. Singura diferenta notabila a fost lungimea rundelor, cei doi stand in ring doar cate doua minte de data aceasta.

A fost o revenire frumoasa pentru Le Banner, aflat, ca si adversarul sau, in pragul retragerii din activitatea profesionista.

Pe acealasi fight-card, Frank Munoz a trebuit sa se recunoasc invins dupa cinci runde, tot la puncte, in fata lui Nicolas Wamba.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA