Natiunea MMA

Jerome Le Banner se retrage din lupta cu Marcin Rozalski datorita unei accidentari
14/09/2012

Inca o data, o accidentare il impiedica pe Jerome Le Banner sa lupte cu Marcin Rozalski.

Veteranul francez era programat sa lupte in aceasta sambata la KSW20, dar o agravare a unei accidentari mai vechi ii va sta in cale. Oficialii promotiei poloneze au anuntat vestea ieri, specificand faptul ca Le Banner trebuie consultat de un doctor inainte de a decide daca va mai putea lupta.

Surse apropiate evenimentului au declarat ca Rodney Glunder a fost deja ales sa ii ia locul lui Le Banner in co-Main Eventul serii.

KSW 20 are loc pe 15 septembrie la Ergo Arena in Gdansk, Polonia si are ca Main Event lupta de la categoria grea dintre campionul Jan Blachowicz si veteranul UFC Houston Alexander.

Le Banner trebuia sa lupte cu Rozalski la KSW 18 din luna februarie, dar si atunci o accidentare de ultim moment a starului K-1 a pus capat meciului inca inainte de a incepe.

Glunder este si el un veteran al K-1, la fel ca Jerome, dar are mai multa experienta in MMA decat cel pe care il inlocuieste. El si-a facut debutul in acest sport in 1996, si are la activ 48 de lupte, dar a pierdut sapte dintre ultimele sale noua aparitii, cu doar o singura victorie in ultimii cinci ani. Ultima sa lupta de arte martiale mixte a fost o infrangere prin kimura in fata lui Dion Staring in 2009, intr-o gala United Glory.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA