Natiunea MMA

Jay Hieron, veteran al Strikeforce si IFL, semneaza cu Bellator Fighting Championship
17/11/2010

Maggie Hendricks - www.yahoo.com

Bellator a provocat valuri in lumea MMA in luna martie cand a semnat un contract cu fostul superstar al UFC,Roger Huerta. Ieri  dimineata au reusit inca o astfel de fapta, anuntand semnarea unei intelegeri cu Jay Hieron, veteran al promotiei Strikeforce si al International Fight League. El are la activ sapte victorii consecutive, si va face parte din sezonul patru al turneului Bellator.

"Jay Hieron este un luptator de clasa mondiala, cu un talent impresionant. Abia astept sa il vad din nou luptand cu orice alt luptator de top" a declarat directorul executiv al Bellator, Bjorn Rebney.

Hieron a luptat in ultima vreme pentru Strikeforce, si se presupunea ca va ajunge in UFC cand a parasit organizatia lui Scott Coker.

Ultima sa lupta oficiala a avut loc in ianuarie 2010. Sezonul patru al Bellator este programat sa inceapa in luna ianuarie, dar promotia nu are inca un partener pentru televizare.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA