Natiunea MMA

Jason High vs Hayato "Mach" Sakurai, adaugata la Fight Cardul galei Dynamite
16/12/2010

Inca o lupta a fost confirmata pentru gala Dynamie!!2010. Conform unor surse apropiate de promotia japoneza, starul local Hayato "Mach" Sakurai urmeaza sa lupte cu veteranul UFC Jason High intr-o lupta pe regulile DREAM in gala in Ajunul Anului Nou.

Cei doi aproape ca au ajuns sa lupte acum un an, cand se gaseau in semi-finalele Grand Prixului categoriei semi-mijlocii a DREA. High l-a invins atunci ep Andre Galvao si a ajuns in finala, dar Sakurai, care era considerat favorit la castigarea turneului, a fost invins de cel care in finala a devenit noul campion, Marius Zaromskis.

High, care se pregateste alaturi de Antonio Mckee la Team Bodyshop, a adunat doua victorii consecutive de la concedierea lui de catre promotia americana UFC. El urmeaza sa lupte in gale din trei tari diferite in urmatoarele trei luni: Dynamite!!2010 in Japonia, Titan Fighting in SUA si Maximum Fighting Championship in Canada.

Sakurai trebuie sa revina insa la victorie, si sa isi recapete forma care l-a consacrat, dupa ce a inregistrat trei infrangeri consecutive in fata lui Nick Diaz, Akihiro Gono si Marius Zaromskis.

Anton Tabuena - www.bloodyelbow.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA