Natiunea MMA

Jason "Mayhem" Miller a fost arestat dupa ce a fost prins gol intr-o...biserica
14/08/2012

La doar cateva zile dupa ce a avut un schimb dur de replici pe Twitter cu presedintele UFC, Dana White, excentricul Jason "Mayhem" Miller a revenit din nou in atentia presei.

Miller a fost arestat luni in Orange County, California, dupa ce a patruns prin efractie intr-o biserica si a pornit un extinctor pentru stingerea incendiilor in cladirea respectiva. TMZ.com a raportat pentru prima data acest lucru, specificand faptul ca luptatorul de MMA a fost gasit de politistii sositi la fata locului dezbracat in pielea goala, intins pe o canapea din biserica Mission Hills.

In acest moment se afla in arestul Serifului Orange County, unde este supus unor examene specifice pentru a determina nevoile sale medicale si mentale. El a fost acuzat de intrare prin efractie, iar cautiunea pentru eliberarea pana la proces a fost stabilita la 20.000$.

Miller a fost intotdeauna un personaj foarte colorat, fiind la un moment dat prezentatorul emisiunii Bully Beatdown de pe canalul MTV. El a fost concediat de UFC dupa o cearta cu presedintele White, in culise, dupa infrangerea pe care a suferito in fata lui CB Dollway la UFC 146 in luna mai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA