Natiunea MMA

Jason "Mayhem" Miller, luptator UFC, arestat pentru ca si-a atacat sora
20/08/2011Luptatorul categoriei mijlocii a UFC, Jason "Mayhem" Miller a fost arestat saptamana trecuta in Carolina de Nord pentru ca si-a atacat sora. Se pare ca sora lui Miller incerca sa plece de la o petrecere unde cei doi erau invitati, cand sportivul a imobilizato cu un headlock si nu a mai vrut sa ii dea drumul.

Cand ea a reusit in cele din urma, dupa multe eforturi, sa se elibereze si sa plece, politia a fost chemata la fata locului si l-a arestat pe Miller pentru asalt si lipsire de libertate.

Miller, gazda showului de televiziune "Bully Beatdown" a postului MTV a platit cautiunea si a fost eliberat.

Nu se stie inca motivul din spatele acestei altercatii, sau daca cei doi erau sub influenta vre-unei substante interzise sau a alcoolului.

Jason este in acest moment si antrenorul uneia dintre cele doua echipe din showul de televiziune The Ultimate Fighter Sezonul 14, in timp ce echipa adversa este pregatita de Michael Bisping. Cei doi antrenori se vor intalni in Main Eventul galei The Ultimate Fighter 14 Finale pe 3 decembrie in Las Vegas, Nevada.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA