Natiunea MMA

James Toney vrea ca Randy Couture sa ii intoarca favoarea si sa lupte in box
31/08/2010

Jesse Holland - www.mmamania.com

"Randy Couture e o legenda in sportul asta. Pare sa fie un aiat de treaba. Nu il cunosc personal, dar din cate am vazut, pare sa fie un om foarte ok. Si daca e barbat adevarat, sa vina sa isi puna manusile de box. Am luptat in stilul lui, acum sa luptam intr-al meu. Ma bucur ca ma respecta, pentru ca palmaresul meu vorbeste pentru mine. Toata lumea stie ca nu sunt un fricos."

Dupa lupta cu Randy Couture de la UFC 118, si infrangerea rapida la care toata lumea se astepta, James Toney canta un alt cantec decat inainte de confruntare, cand se lauda in stanga si in dreapta ca are sa il trimita in lumea viselor pe legenda UFC.

Pugilistul a fost pus la pamant si sugrumat intr-o lupta clasificata de multi ca "Box vs MMA", care a aratat inca o data superioritatea MMA-ului ca sistem de lupta.

Nu ma mira, si nu cred ca mira pe nimeni, ca Toney a inteles acum ca MMA-ul este mai mult decat boxul, ca incorporeaza aceasta straveche arta dar mai are multe alte lucruri in plus, si, pentru a isi curata mandria, vrea ca Randy sa se limiteze la o lupta pe reguli pugilistice. Ramane de vazut daca Randy accepta asa o provocare, dar sansele sunt aproape de zero pentru asa ceva.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA