Natiunea MMA

James Toney spune ca nu si-a incheiat cariera din MMA chiar daca a fost invins de Couture
15/12/2010

Dupa ce a fost pus la podea in doar 15 secunde de Randy Couture, in chiar debutul sau din artele martiale mixte, la UFC 118, ar fi de inteles daca starul boxului profesionist James Toney are decide sa isi focalizeze energia care i-a mai ramas spre sportul care l-a consacrat. Cu toate astea, conform declaratiilor luptatorului de 42 de ani, el nu doar ca ia in considerare o revenire in cusca, dar e "100%" sigur ca va mai concura intr-o gala de MMA cel putin inca o data.

Toney a vorbit cu Ariel Helwani la The MMA Hour despre intentia sa de a mai da o sansa acestui sport in cariera sa si despre motivele pentru care nu a fost inca platit pentru prestatia din fata lui Randy.

Desi "Light Out" Toney se pregateste acum pentru apararea titlului sau IBA in 27 ianuarie, el a afirmat ca este liber dupa aceasta lupta si ca e interesat de orice oferta, indiferent de unde vine.

"Chiar nu imi pasa daca in UFC sau oriunde altundeva. Cand James Toney lupta, oamenii au sa vina" a explicat el.

 Desi nu a divulgat termenii specifici ai vre-unui viitor aranjament financiar, se pare ca nici o alta promotie nu poate plati cei 500.000 $ pe care i-a primit de la UFC pentru infrangerea din luna august. Cu toate astea, e posibil ca boxerul sa nu vada nici un cent din acei bani, pentru ca Fiscul american i-a blocat temporar deoarece analizeaza situatia sa financiara din ultimii ani.

Cu o cariera de 22 de ani in boxul profesionist, Toney a adus vorba si despre declaratiile lui Quinton "Rampage" Jackson ca e dispus sa lupte in picioare cu el. Raspunsul lui James a fost ca fostul campion al categoriei semi-grele din UFC "vrea sa se sinucida" daca crede ca poate sa lupte numai pe brate cu el.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA