Natiunea MMA

James Toney revine in MMA, impotriva lui Ken Shamrock, pe 23 septembrie
24/06/2011

Inevitabilul s-a produs in cele din urma. James Toney, fost campion mondial de box profesionist, se va tine de promisiunea sa revina in lumea artelor martiale mixte, facuta dupa zdrobitoarea infrangere suferita in fata lui Randy Couture.

Adversaul sau va fi una dintre legendele MMA-ului, nimeni altul decat Ken Shamrock. Iar gala in care aceasta lupta va avea loc se va desfasura pe 23 septembrie, in El Paso, Texas.

Lupta dintre cei doi va fi a doua din cariera profesionista a fostului boxer. In prima si singura sa aparitiei in cusca de pana acum, el a fost invins fara drept de apel de Randy Couture, la UFC 118 de anul trecut.

Shamrock (28-15-2) e unul dintre cei mai cunoscuti sportivi din artele martiale mixte, cu o cariera care se intinde pe mai mult de 18 ani. El are un palmares neutru de 2-2 in ultimele patru lupte.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA