Natiunea MMA

James Toney planuieste sa il bage pe Randy Couture in spital la UFC 118
22/07/2010

James Kimball - www.MMAmania.com

"Se vorbeste despre Anderson SIlva ca ar fi cel mai bun striker; eu sunt cel mai bun striker din MMA! Am sa le arat tuturor cum trebuie sa lovesti. Am fost in ring cu cei mai buni luptatori din lume. Nu vorbesc de box sau de MMA. Boxul e singurul care conteaza. Orice ar fi, cand Randy Couture ma vede pregatindu-ma sa arunc un upercut de dreapta, va spun eu ca nici nu o sa o vada venind, se va termina totul si el va fi pe drum spre spital."

James Toney revine cu alte provocari verbale impotriva lui Randy Couture, iar acum prevede o excursie la spital pentru unul dintre cei mai titrati luptatori de MMA din istorie, in gala UFC 118 ce va acea loc pe 28 august in Boston.

Desi multa lume crede ca acest pronostic nu are prea multe sanse de reusita, exista o posibilitate infima ca "Lights Out" Toney sa prinda o lovitura norocoasa si sa il trimita in lumea viselor pe Randy. Nu trebuie insa sa uitam ca el va lupta cu unul dintre luptatorii cei mai axati pe partea de wrestilng, care va incerca orice pentru a se apropia de el si a nu ii da sansa sa duca o lupta clasica de box.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA