Natiunea MMA

James Toney: "Am sa il lovesc pe Randy Couture asa de tare, ca au sa simta si bunicii lui"
29/07/2010

Michael David Smith - www.MMAfighting.com

Pe masura ce James Toney face predictii pentru lupta sa cu Randy Couture, remarcile sunt atat de iesite din comun incat e imposibil de determinat cate dintre ele le crede si cate le poate demonstra in Octogon pe de o parte, iar pe de alta parte cate sunt doar supraestimari deziluzorii ale abilitatilor sale de boxer si subestimari ale calitatilor de MMA ale lui Couture.

Dar, oricum, sunt vorbe foarte amuzante.

Intr-un chat live cu MMA Fighting, el a luat din nou in deradere puterea de lovire a luptatorilor de MMA in general si a lui Randy in particular, si a spus ca desi il admira pe Couture pentru ca are "curajul" sa lupte cu el, nu crede ca cineva din MMA il poate atinge in lupta din picioare.

"Are curaj sa ma infrunte, dar nu sunt luptatori de MMA care sa schimbe lovituri de pumn cu mine" a spus Toney. "Daca ar incerca, ar fi sinucidere."

Toney a negat afirmatiile ca trecutul din wrestling al lui Randy ii va oferi sansa de a domina lupta in clinch si la sol.

"Daca Randy incearca sa ma prinda, am sa il lovesc asa de tare ca au sa simta si bunicii lui" a spus James. "Trebuie sa le tot reamintesc oamenilor ca lupta incepe in picioare. Pentru a putea sa ajungi la sol, trebuie sa vi aproape, si cand faci asta, ai sa fi ranit."

Si sa il raneasca pe Randy e exact ce isi doreste Toney.

"Sunt in domeniul in care se ranesc oameni, si asta planuiesc sa fac."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA