Natiunea MMA

James Te Huna isi doneaza castigul de la UFC 127 pentru victimele inundatiilor din Australia
01/03/2011

Desi a pierdut ultima sa aparitie in Octogon la categoria semi-grea, James Te Huna a donat intregul sau castig pentru victimele inundatiilor recente din Australia si Noua Zeelanda.

Dupa gala, Marshall Zelaznik, directorul pentru dezvoltarea internationala a UFC, a anuntat ca promotia americana va dubla suma oferita de Te Huna.

In plus, alte fonduri suplimentare vor fi stranse din licitatiile organizate pana miercuri cu obiecte legate de gala cu numarul 127 a UFC.

"Jamie Te Huna a donat intregul sau castig" a anuntat Zelaznik dupa showul de la Acer Arena din Sydney, Australia. "UFC va dubla aceasta suma pentru operatiunile umanitare din Noua Zeelanda. Organizam si licitatii pentru obiecte de colectie de la UFC 127. Ne asteptam sa strangem undeva in jurul la 30.000 $ ca parte a donatiei pentru fondul de refacere din Queensland"

La licitatie vor fi vandute prelata care a acoperit podeaua din Octogon, shortul purtat de Jon Fitch, manusile si tricoul cu care au urcat in ring  Michael Bisping si Jorge Rivera ca si shortul si tricoul lui Kyle Noke. Pana luni dupamasa, ofertele pentru aceste obiecte erau situate undeva intre 500 si 1550 $.

Un pachet VIP vandut de UFC a adus nu mai putin de 10.000 $, conform site-ului de licitatii ufc.thegivingbridge.com

Ciclonul tropical Yasi a devastat zone intregi din Australia si Noua Zeelanda la sfarsitul lunii ianuarie. Furtuna si inundatiile care au urmat au cauzat pagube estimate undeva la 800 milioane $. Mii de oameni au ramas fara case, si sute de mii au trebuit sa traiasca fara curent pentru lungi perioade de timp.

Sursa - www.MMAjunkie.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA