Natiunea MMA

Jake Shields vs Georges St Pierre, la UFC 129 din 30 aprilie in Canada
03/01/2011

Dupa ce si-a aparat inca o data titlul de campion al categoriei semi-mijlocii a UFC in fata lui Josh Koscheck, Georges St Pierrea are sansa sa lupte din nou in fata propriilor fani.

UFC 129 va avea loc pe 30 aprilie in Toronto, Canada, marcand prima data cand regele categoriei semi-mijlocii urca in Octogon de doua ori consecutiv in fata conationalilor sai. Adversarul sau va fi nimeni altul decat Jake Shields, fostul detinator al centurii aceleiasi divizii de greutate din promotia rivala Strikeforce.

Cu un palmares impresionant de 26-4-1, Shields vine dupa o formidabila serie de cinsprezece victorii consecutive. El nu a mai simtit gustul amar al infrangerii din 14 decembrie 2004, cand a trebuit sa accepte decizia unanima a arbitrilor in confruntarea cu Akira Kikuchi din cadrul galei Shooto - Year End Show 2004. Debutul sau in promotia UFC a fost incununat de succes, el reusind o victorie destul de dificila prin deciza ne-unanima a arbitrilor in fata lui Martin Kampmann la UFC 121 din 23 octombrie 2010.

Exista informatii ca Randy Couture a acceptat sa urce din nou in Octogon impotriva lui Lyoto Machida in co-Main Eventul galei cu numarul 129 a Ultimate Fighting Championship.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA