Natiunea MMA

Jake Shields s-a accidentat si nu mai lupta cu Jon Fitch la WSOF 11
22/05/2014Fight-cardul WSOF 11 s-a modificat din nou, dupa ce o accidentare l-a fortat pe Jake Shields sa se retraga din confruntarea de la categoria semi-mijlocie impotriva lui Jon Fitch.

Shields a primit aceasta lupta dupa ce planurile initiale ale organizatie de a pune in scena o confruntare intre Jon Fitch si Rousimar Palhares nu s-au mai materializat.

WSOF 11 are loc pe 5 iulie, intr-o locatie neanuntata oficial inca, si are ca Main Event lupta pentru titlu dintre Justin Gaethje si Nick Newell.

Shields nu a mai concurat de la concedierea lui de catre UFC in luna martie, in urma infrangerii suferite in fata lui Hector Lombar. Inainte de aceasta infrangere, fostul campion al categoriei mijlocii a Strikeforce avea la activ doua victorii consecutive in fata lui Demian Maia si Tyron Woodley.

Fitch, 36 de ani, a concurat pentru UFC intre 2005 si 2013, cu un palmares foarte bun de 14-3-1. Elev al American Kickboxing Academy, el a fost facut KO de catre Josh Burkman in debutul sau pentru WSOF in iunie anul trecut, dar a revenit in octombrie cand l-a invins pe Marcelo Alfaya la WSOF 6.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA