Natiunea MMA

Jake Shields: "Refuz sa pierd, sunt pregatit pentru razboi"
22/04/2011

Jake Shields spune ca e pregatit pentru un "razboi absolut" cand va urca in cusca cu Georges St Pierre pentru titlul categoriei semi-mijlocii la UFC 129 de weekendul viitor.

Fostul campion al Strikeforce, care are la activ o serie uluitoare de 15 victorii consecutive, inclusiv o decizie in fata lui Martin Kampmann in ultima sa aparitiei, e creditat cu sansa a doua, dar spune ca oamenii il subapreciaza prea repede.

"Experienta mea anterioara imi da multa incredere. Am fost in ape adanci, am fost in razboaie. Am facut aceleasi lucruri. Nu e nimic nou pentru mine. Am mai fost la Toronto, si oamenii de acolo iubesc lupta. Va fi o multime foarte entuziasmata."

"Nu poti sa stii ce are sa se intample, dar eu si George suntem pregatiti pentru un razboi total. Refuz sa pierd. Am inima mea si conditionarea fizica. Cred ca grapplingul meu e mai bun decat al oricarui alt adversar pe care l-a intalnit el pana acum."

"Cu Georges, sunt foarte putine gauri in jocul lui. Desigur, are si cateva slabiciuni....si in plus nu am fost huiduit niciodata de 55.000 de oameni. Ar putea sa ma faca sa lupt mai tare, ar putea sa il faca nervos pe GSP."

Shields admite ca victoria sa in fata lui Kampmann nu a fost nici pe departe una foarte frumoasa, dar da vina pe o cura de slabire prost gestionata.

"Am controlat greutate mult mai bine acum, pentru lupta cu GSP. Nu va fi o problema. Am facut o mare greseala ultima data, cand am slabit pe ultima suta de metri, si asta mi-a afectat energia. Invat din greselile mele, asa ca nu am sa mai fac asta niciodata."

UFC 129 are loc sambata viitoare la Rogers Center in Toronto, Canada.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA