Natiunea MMA

Jadambaa vs Kelly pentru titlul de la categoria pana a ONE FC in gala din 2 iulie
21/06/2016Fostul campion al Categoriei Ușoare, mongolul Narantungalag Jadambaa isi va apara titlul de campion al ONE Featherweight Championship in fata filipinezului Eric Kelly, in cadrul evenimentului din 2 iulie, de la Hefei Olympic Sports Center (China).

Promotorul din Singapore a anuntat ca lupta face parte din cea de a sasea Dinastie a Campionilor, gazduita de capitala provinciei chineze Anhui la inceputul lunii viitoare.

Jadambaa, in varsta de 40 de ani, va Óncerca sa se reabiliteze in fata fanilor dupa ce s-a recunoscut invins in noiembrie anul trecut, intr-o lupta de unificare a centurilor ONE FC, de campionul interimar, imbatabilul rus Marat Gafurov. Jadambaa are, insa, un moral bun. In singura sa lupta din acest an, veteranul mongol l-a batut, in prima decada a lunii mai, in Singapore, pe sud-coreeanul Park Kwang cheol , cunoscut mai ales prin numele sau in japoneza- Kotetsu Boku.

De partea cealalta, mai tanarul Eric Kelly (doar 34 de ani) are cinci victorii si doua infrangeri in cusca, cu un palmares de 12-2 in MMA. Supranumit The Natural, filipinezul de la Pinoy Top Team a pierdut unicul meci din acest an, disputat la sfarsitul lui ianuarie, impotriva americanului Ev Ting.

Pe langa lupta dintre Jadambaa si Kelly, evenimentul din 2 iulie propune si alte confruntari de nivel inalt. Astfel, pe cardul principal al Dinastiei Campionilor din 2 iulie se regasesc partida dintre americanul Roger Huerta si canadianul Ariel Tarzan Sexton si disputa dintre rusul Aleksei Butorin si Aung La N Sang (Myanmar). De asemenea, chiar inainte de capul de afis Jadambaa vs. Kelly, vor intra in lupta tinerii Li Kai Wen (China) si Keanu Subba (Malaiezia).

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA