Natiunea MMA

Jacare are adversar la UFC 208
09/01/2017  Ronaldo Souza il va infrunta pe Tim Boetsch intr-un meci de la categoria mijlocie din cadrul UFC 208 de pe 11 februarie.
  Oficialii promotorului californian au confirmat lupta dintre cei doi.
  Fostul campion Strikeforce, “Jacare” Souza a pierdut o singura data in cele 7 partide sustinute in Octogon. Brazilianul de 37 de ani s-a recunoscut invins de Yoel Romero la UFC 194, dar si atunci verdictul a fost discutabil. Oricum, detinatorul centurii negre in judo si jiu jitsu brazilian, “Jacare (Aligatorul)” vine dupa o victorie spectaculoasa, un KO la pumni, in fata lui Vitor Belfort. Ronaldo Souza are un palmares impresionant in MMA, 23 de succese in cele 28 de meciuri disputate.
  De partea cealalta, “Barbarul” Boetsch revine in cusca dupa doua victorii consecutive obtinute in fata lui Josh Samman, respectiv, Rafael Natal. Anterior insa, americanul in varsta de 35 de ani suferise 3 infrangeri la rand, toate inainte de limita (doua prin KO tehnic si una prin submisie tehnica). Chiar si asa, "Barbarul" a castigat doua treimi din meciurile avute la profesionisti.
  Intalnirea dintre Souza si Boetsch este prima din cele 13 de pe cardul principal al evenimentului programat in 11 februarie in New York.
  Gala UFC 208 va fi gazduita de Centrul Barclays din Brooklyn (Statele Unite ale Americii) si are cap de afis confruntarea de la categoria pana femei dintre Holly Holm și Germaine de Randamie.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA