Natiunea MMA

Jacare Souza vs Derek Brunson, adaugata la gala Strikeforce "Tate vs Rousey" in martie
03/02/2012

Pentru prima data de la pierderea titlului categoriei mijlocii in fata lui Luke Rockhold, Ronaldo "Jacare" Souza, unul dintre cei mai buni grappleri din lume, isi va face revenirea in cusca Strikeforce.

Aseara tarziu, Derek Brunson a anuntat pe contul sau de Twitter ca el va fi viitorul adversar al brazilianului, in cadrul galei Strikeforce "Tate vs Rousey" din 3 martie.

Jacare are un palmares respectabil de 14-3, cu 11 dintre victorii reusite prin submisie. El avea o serie de patru victorii consecutive inainte de lupta cu Rockhold.

Bronson are pana acum un palmares fara greseala in MMA-ul profesionist, avand la activ noua victorii si nici o infrangere, dar, la cei 28 de ani ai sai, nu a intalnit inca un adversar de calibrul lui Jacare. Ultima sa reusita a fost in fata lui Nate James in noiembrie.

Nationwide Arena, in Columbus, Ohio, va fi gazda evenimentului care are ca Main Event confruntarea dintre Meisha Tate si Ronda Rousey, contand pentru titlul categoriei cocos feminine.

Fight-cardul galei arata, in acest moment, astfel:

Caros Fodor vs. Pat Healy

Scott Smith vs. Lumumba Sayers

Ryan Couture vs. Conor Heun

Sarah Kaufman vs. Alexis Davis

Ronaldo “Jacare” Souza vs. Derek Brunson

K.J. Noons vs. Josh Thomson

Paul Daley vs. Kazuo Misaki

Gegard Mousasi vs. Mike Kyle

Ronda Rousey vs. Miesha Tate (Strikeforce Bantamweight Champion)

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA