Natiunea MMA

Jacare Souza lupta cu Tim Kennedy pentru centura de campion a Strikeforce
13/07/2010

Maggie Hendricks - www.yahoo.com


                    Ronaldo "Jacare" Souza                       vs                          Tim Kennedy

Tineti minte cum vroia promotia americana Strikeforce sa organizeze un intreg turneu de opt luptatori pentru a decide campionul categoriei mijlocii, dupa ce Jake Shields a plecat in UFC? Acel turneu parea o ocazie foarte buna pentru a vedea ce poate pune in scena Strikeforce la aceasta divizie de greutate.

El isa nu va mai avea loc. In locul sau, Ronaldo "Jacare" Souza va lupta cu Tim Kennedy pentru titlul categoriei mijlocii in gala din 21 august, ce va avea loc in Houston, Texas.

Jacare e cunoscut pentru tehnica sa excelenta de BJJ, dar a aratat ca si-a imbunatatit si partea de stand-up in victoria din fata lui Joey Villasenor. Kennedy a avut prestatii impresionante in drumul sau spre varful categoriei mijlocii, ultima sa reusita fiind victorie prin rear-naked choke in fata lui Trevor Prangley.

Cu toate astea, dupa ce ni s-a propus un intreg turneu pentru desemnarea campionului, revenirea la o singura lupta nu poate decat sa fie dezamagitoare. Cung Le a spus imediat ca nu este interesat de asa ceva. Dan Henderson a declarat ca vrea sa ramana la categoria semi-grea. Dupa ce a pierdut lupta cu Renato "Babalu" Sobral, Robbie Lawler nu mai parea o perspectiva intresanta. Poate ca Strikeforce trebuia sa discute aceasta problema cu luptatorii, intainte de a face declaratii publice.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA