Natiunea MMA

JZ Cavalcante vs Beerbohm la Strikeforce "Fedor vs Henderson" in 30 iulie
08/07/2011

Strikeforce a anuntat o lupta la categoria semi-grea intre Gesias "JZ" Cavalcante si Lyle Beerbohm pentru gala din 30 iulie, "Fedor vs Henderson" din Chicago.

Va fi a doua lupta a lui Cavalcante in acest an. El a revenit in actiune luna trecuta cu o lupta impotriva lui Justin Wilcox, declarata no-contest dupa ce si-a bagat, din greseala, degetul in ochi si nu a mai putut continua.

Inainte de asta, el luptase in octombrie anul trecut cu fostul campion Josh Thompson, pierzand o decizie foarte controversata.

Cariera din ultimul timp a lui Cavalcante a fost marcata de numeroase accidentari. A stat pe tusa un an intreg, intre aprilie 2008 si mai 2009, dupa care a iesit din nou pe margine inca un an de zile, revenind in iulie 2010.

Inainte de seria de accidentari, luptatorul cu un impresionant palmares de 14-1-1 era listat in primii trei semi-grei din lume la mai toate clasificarile de lumea MMA.

Oponentul sau, Beerbohm reusise si el un palmares de 15-0 inainte de a intra in lumea mare, pierzand o decizie in fata lui Pat Healy si apoi trebuind sa se dea batut in fata campionului DREAM Shinya Aoki.

Gala din 30 iulie va avea ca Main Event lupta dintre Fedor Emelianenko si Dan Henderson.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA