Natiunea MMA

Its Showtime ii retrage lui Cosmo Alexandre centura categoriei 77kg; titlul ramane vancat
15/11/2010

www.itsshowtime.nl

Titlul categoriei 77 kg a It's Showtime este vancat.

Centura, care pana azi a apartinut luptatorului brazilian Cosmo Alexandre, este din acest moment disponibila.  Motivul pentru aceasta stare de fapt este ca fostul detinator a acceptat o invitatie de a lupta in turneul de 8 de la Cupa de Muay Thai a Regelui Tailandei, inainte de confruntarea pe care o avea programata cu Aussie pe 18 decembrie in Amsterdam.

Avand in vedere ca el va lupta pe 5 decembrie in Cupa Regelui, cu doar 13 zile inaintea lupte in care ar fi trebuit sa isi apere acest titlu, si pentru ca aceasta e a doua oara cand sportivul a demonstrat o atitudine neprofesionala in timp scurt, nu avem alta optiune decat sa ii revocam titlul si centura de campion.

Procedura standard de la It's Showtime spune ca nici un luptator nu are voie sa apara intr-o alta gala cu cel putin cinci saptamani inainte de evenimentul nostru, decat daca are permisiune scrisa. Cosmo nu a avut si nu are nici acum aceasta permisune. Nu vrem sa risca ca spectatorii nostri sa trebuiasca sa urmareasca un luptator accidentat, care nu poate sa dea adevarata valoarea a nivelului sau de pregatire si talent. Nu avem alta optiune decat sa il excludem pe Cosmo Alexandre din galele noastre pentru restul carierei sale.

Aussie va lupta pentru titlul categoriei 77kg pe 18 decembrie, cu un oponent pe care il vom anuntat curand.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA