Natiunea MMA

Its Showtime anunta planuri mari pentru 2011; Daniel Ghita lupta cu Hesdy Gerges in martie
08/12/2010

Fraser Coffeen - www.headkickelgend.com

It's Showtime si-a petrecut ultimii ani muncind pentru a ajunge cea mai buna promotiei europeana si a doua ca importanta din kickboxul mondial, dupa K-1. Acum se pare ca ei sunt pregatiti sa faca pasi mari inainte, si au dezvaluit lumii intregi planul lor de dezvoltare pentru anul viitor. Sunt incluse aici o serie de piete noi, lupte spectaculoase si chiar o colaborare cu K-1.

6 Martie - It's Showtime incepe anul cu o gala in Amsterdam, la Sporthallen Zuid, acolo unde a fost organizat si ultimul lor show din orasul olandez. Acesta este un anunt foarte important, pentru ca eram ingrijorati de intentiile politicienilor locali de a pune capat galelor de kickbox din oras, un lucrul care ar fi daunat puternic politicii promotiei. Sunt anuntate aici doua lupta importante. Prima este intre campionul categoriei grele a It's Showtime, Hesdy Gerges vs Daniel Ghita, o lupta foarte importanta intre doi luptatori de nivel egal care incearca sa isi faca o reputatie si sa aduca un nou val in kickboxing. De asemnea, Artur Kyshenko vs Gago Drago, o lupta nou nouta, avand in vedere ca acesti doi luptatori nu s-au intersectat niciodata pana acum.

26 Martie - Urmatoarea gala are loc in Bruxelles. Inca nu se cunosc prea multe detalii despre acest eveniment.

21 Mai - E showul principal din Amsterdam, gala cea mai reprezentativa pe care It's Showtime o pune in scena in fiecare an. Ei au anuntat initial ca acest show va reprezenta finala turneului categoriei grele. Se pare ca pana la urma acesta nu va mai avea loc, si va fi amanat pana in 2012. Explicatia oficiala a fost : "Amanarea are loc pentru ca am aflat prea tarziu ca avem voie sa organizam o gala la Amsterdam ArenA anul viitor. Timpul scurt ar pune prea mare presiune pe noi, ca sa putem sa vindem un astefel de eveniment asa cum trebuie". In schimb, gala de la ArenA va fi o colaborare cu K-1, si va reprezenta European QUalifying Grand Prix 2011 pentru K-1 World Gran Prix, iar castigatorul de aici va putea urca in K-1 Final 16. Nu sunt anuntati inca luptatorii participanti, dar in fiecare an spectacolul a fost asigurat.

3 Iulie - It's Showtime se muta in Rusia, si va organiza o gala in Sochi, locul unde urmeaza sa aiba loc Jocurile Olimpice de Iarna din 2014, iar acesta pare sa fie un show spectaculos. Atractia principala va fi un turneu de 8 luptatori la categoria -70kg. Au fost deja anuntati participantii, si va fi o gala pe cinste: Giorgio Petrosyan, Andy Souwer, Yoshihiro Sato, Gago Drago, Murat Direkci, Dzhabar Askerov, Chris Ngimbi si Evgeniy Kurovskoy. Singurul star care lipseste este Buakaw, dar ramane totusi o aliniere impresionanta. Tot in aceeasi seara Hesdi Gerges lupta cu Alexey Ignashov, iar L'houcine Ouzgani va da piept cu Artur Kyshenko.

Pe langa astea, au mai fost mentionate si Germania, Anglia, Spania si Grecia ca locuri posibile unde exista negocieri avansate pentru a fi adaugate la calendarul 2011. Inca nu s-a spus nimic oficial pentru intrarea pe piata americana.

Merita tinut minte ca It's Showtime are obiceiul de a anunta fight-cardurile cu mult inaintea galei, pentru a creste anticiparea spectatorilor si pentru a da timp suficient luptatorilor sa se pregateasca. Neajunsul este ca uneori uni dintre acestia din urma se accidenteaza, sau nu mai pot participa din alte motive, asa ca e foarte posibil sa mai vedem schimbari in line-upurile anuntate deja - dar It's Showtime are grija sa aduca inlocuitori valorosi pentru aceste situatii.

Inainte de 2011, promotia olandeza va incheia anul acesta cu o pereche de showuri foarte interesante. Duminica, in Grecia, Andy Souwer lupta cu Pajonsuk, Murat Direkci cu Chris Ngimbi, alaturi de Ignashov, Drago si Chahid. O saptamana mai tarziu revin in Amsterdam pentru Ouzgni vs Levin si pentru Freddy Kemayo, Mo Khamal si altii.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA