Natiunea MMA

It's Showtime intra pe piata japoneza de kickboxing, alaturi de promotia locala REBELS
24/05/2011

It's Showtime va face echipa cu promotia japoneza REBELS pentru un eveniment care va avea loc in 18 iulie. Stirea a fost anuntata recent pe blogul organizatiei din Tara Soarelui Rasare, si confirmata chiar de Simon Rutz pe pagina sa de Facebook.

Gala, care va cuprinde gale de kickbox si muay thai sub bannerul celor doua organizatii, si se pare ca va avea ca Main Event o lupta intre Giorgio Petrosyan si starul japonez Hinata Watanabe, la categoria 70kg.

Petrosyan a continuat sa isi exercite dominatia asupra kickboxului mondial prin prestatii foarte bune in fata lui Sudsakor sor Klinmee sau a lui Cosmo Alexandre in prima parte a acestui an. Dublul campion al K-1 MAX l-a dominat si pe Chahid Oulad el Hadj la It's Showtime Lyon, inainte ca o lovitura accidentala in zona genitala sa puna capat prematur luptei.

Hinata s-a ridicat treptat in randul kickboxerilor din Japonia in cadrul promotiei RISE. Dupa ce a reusit o victorie mare in fata lui Mike Zambidis in 2009, el a avansat in semi-finalele K-1 World MAX 2010 in Japan. Desi a fost atunci eliminat de Hiroki Nakajima, Hinata a reusit sa revina spectaculos cu o victorie in fata unui alt luptator de top, Artur Kyshenko in iulie anul trecut. La 24 de ani, el are un palmares de 2-1 in ultimele trei aparitii, fiind invins prin submisie de Andy Souwer in Shootboxing, si invingandu-i pe Andre Dida si apoi pe sud-coreeanul Woo Yong Choi.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA