Natiunea MMA

It's Showtime anunta un nou turneu, "Fast and Furious 70 MAX", pe 24 septembrie
11/05/2011

Ieri seara, promotia olandeza It's Showtime a anuntat, dupa numeroase speculatii si zvonuri, noul turneul piramidal de 8 luptatori la categoria 70kg, "Fast and Furious 70MAX", care va avea loc pe 24 septembrie in Bruxelles, Belgia.

Numerosi fani si specialisti din lumea artelor martiale de ring si-au exprimat adesea sustinerea pentru un astfel de turneu care sa se desfasoare intr-o singura seara, dupa modelul K-1, iar acum olandezii s-au ridicat la inaltimea acestei provocari.

Castigatorul va trebui sa treaca prin trei lupte intr-o singura seara pentru a castiga marele premiu de 50.000 de euro. In plus, fiecare lupta castigata ii va aduce un bonus substantial, pe langa bursa propriuzisa si marele premiu.

In prima editie a acestui turneu vor urca in ring numele cele mai mari din lumea kickboxului mondial la categoria -70kg, familiare oricarui pasionat al acestui sport:

  1. Giorgio Petrosyan
  2. Andy Souwer
  3. Artur Kyshenko
  4. Gago Drago
  5. Murat Direkci
  6. Chris Ngimbi
  7. Harut Grigorian
  8. Pajonsuk Superpro Samui

Perechile de luptatori pentru sferturile de finala urmeaza sa fie alese in Belgia, la sfarsitul lunii iunie.

De asemenea, pe acelasi fight-card, urmeaza sa urce in ring sportivi de top din tara gazda ca Marat Grigorian, care poate fi urmarit si in gala It's Showtime Lyon din aceasta sambata luptand pentru titlul vacant al categoriei 73kg, Marco Vlieger, Sonny Dagraed si Rustemi Kreshnik.

Un alt amanunt interesant este faptul ca acest turneu nu e deloc departe de programul normal al (de acum cvasi-defunctei) organizatii K-1 World MAX. Avand in vedere ca sunt sanse extrem de mici ca promotia japoneza sa puna in scena un astfel de turneu in acest an, piramida celor de la It's Showtime va deveni cu siguranta punctul central al interesului luptatorilor de kickbox de la categoria 70kg din intreaga lume.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA