Natiunea MMA

It's Showtime anunta o gala mare pentru luna ianuarie, cu Ghita, Hari, Gerges, Edwards si altii
02/09/2011

Promotia olandeza It's Showtime a anuntat astazi oficial organizarea unei gale masive pe 28 ianuarie 2012. Aceasta nu va cuprinde un turneu al greilor, dar va avea pe afis nume mari din lista de sportivi sub contract cu promotia lui Simon Rutz.

II putem vedea astfel la lucru, printre altii, pe Badr Hari, Daniel Ghita, Tyrone Spong, Hesdy Gerges sau Ben Edwards. Promisiunea facuta de organizatia olandeza este una destul de serioara, cu "12 lupte de clasa mondiala" pe fight-cardul serii. Si in general se cam tin de cuvant.

Decizia de a organiza aceasta gala doar in luna ianuarie vine de la intentia organizatorilor de a nu o suprapune cu recent anuntata gala K-1 World Grand Prix Final 16 in luna octombrie si FInal 8 in decembrie a acestui an. O astfel de organizare ar permite luptatorilor sa se refaca mai bine si sa se pregateasca in cazul in care participa la evenimentele organizate de amandoua promotiile.

Inca nu a fost confirmata oficial locatia galei It's Showtime din ianuarie, dar nu e imposibil sa fim martori la revenirea lor pe Amsterdam ArenA cu aceasta ocazie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA