Natiunea MMA

It's Showtime amana gala de la Sochi, din Rusia, programata initial pentru luna iulie
15/04/2011

Promotia olandeza It's Showtime, probabil cea mai mare entitate din lumea kickboxului mondial, dupa decaderea K-1, a avut parte de nu an 2011 plin de evenimente reusite. Asa ca vestea anuntata de ei ieri, ca gala programata la Sochi in luna iulie a fost amanatat, a venit ca o surpriza neplacuta pentru toata lumea.

Turneul piramidal de opt luptatori, din cadrul categoriei 70kg MAX, in care urmau sa lupte cateva dintre cele mai importante nume din kickbox, a fost reprogramat pentru o data ulterioara si intr-o locatie diferita, nenumita inca. Daca ne luam dupa prestatia de pana acum a ITS, cu siguranta ei vor gasi o locatie pe masura unui astfel de eveniment.

"Motive politice" au stat la baza deciziei de a amana gala din Sochi, conform aceleiasi declaratii oficiale a promotiei olandeze. Ei au mai mentionat ca intentioneaza sa organizeze o gala in acelasi oras din Rusia in 2012, asa ca este foarte posibil ca probleme cu liceenta, cu sponsorii sau cu contratele de televizare s-ar putea sa ii fi obligat sa ajung in situatia de fata.

Intamplator sau nu, au aparut tot mai multe zvonuri care dau drept posibila organizarea unei gale la Amsterdam ArenA undeva in octombrie sau noiembrie, iar daca acest lucru se concretizeaza este foarte posibil ca turneul de la 70kg MAX sa isi gaseasca acolo o noua si probabil chiar mai buna casa.

Sursa - www.liverkick.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA