Natiunea MMA

It's Showtime a anuntat programul partial pentru 2012; olandezii se extind la nivel global
08/12/2011

Anul 2012 incepe sa prinda deja contur pentru organizatia olandeza it's Showtime, condusa de Simon Rutz. Promotia a anuntat ieri orarul partial al galelor pe care le va pune in scena anul viitor. Printre destinatiile anuntate deja sunt: Japonia, Australia, Elvetia si Brazilia.

Tot ieri s-a mai anuntat ca se doreste organizarea a unui total de zece gale anul viitor. in acest moment, programul lor pentru 2012 arata astfel:

28 ianuarie in Leeuwarden, Olanda - Lupta de retragere a lui Badr Hari
2 iunie in Bruxelles, Belgia
30 iunie in Olanda
Sfarsitul lui iulie iin Tokyo, Japonia
11 august in Sidney, Australia
13 octombrie in Zurich, Elvetia
10 noiembrie in Sao Paolo, Brazilia

Se poate observa o pauza mare intre sfaristul lui ianuarie si inceputul lui iunie, dar conform declartiilor oficialilor promotiei, exsita deja negocieri avansate pentru un eveniment in martie/aprilie. In plus este foarte posibli ca Madrid sa fie gazda unei gale it's Showtime, chiar daca nu a fost inca confirmat.

Evenimentul din 30 iunie, in Olanda, a fost descris ca "foarte spectaculos si istoric", asa ca revenirea ITS pe Amsterdam ArenA - acolo unde nu a mai activat din mai 2010 - este foarte posibila. Locatia si fight-cardul acestei gale urmeaza sa fie facute publice in timpul evenimentului din 28 ianuarie.

Este un mare pas inainte in directia extinderii la nivel global pe care Simon Rutz a declarato public ca obiectiv al organizatiei sale inca de la inceputul acestui an.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA