Natiunea MMA

It's Showtime a anuntat prima gala din Spania; Tyrone Spong lupta in Main Event
09/04/2011

It's Showtime devine incet incet un gigant in 2011. Urmatoarea gala e pe 14 mai in Lyon, cu Badr Hari vs Tony Gregory in Main Event, marcand mult asteptata revenirea in ring a lui "Golden Boy". Cateva zile mai tarziu, pe 21 mai, la The Sand in Amsterdam, ei pun in scena o noua gala care are capul de afis lupta dintre Hesdy Gerges vs Chris Knowles. In luna iunie, promotia olandeza merge in Polonia, unde organizeaza un alt show in data de 11, in care Danyo Ilunga isi va apara pentru prima data titlul categoriei 95kg.

Cu un alt eveniment planificat in luna iulie, la Soci in Rusia, in care Gerges isi va apara titlul cateogriei grele, ne-am astepta ca ei sa incetineasca ritmul acesta extrem de alert, dar realitatea e cum nu se poate mai diferita. Ieri, It's Showtime a anuntat organizarea unei galei in Madrid, Spania, pe 18 iulie care il va aduce in ring pe King of the Ring, Tyrone Spong, in Main Eventul serii. El va da piept cu favoritul local Loren Javier Jorge.

Vestile bune continua sa vina pentru iubitorii kickboxului din lume, ITS reusind nu doar sa umple golul lasat de K-1 dar sa regizeze mult mai multe si parca si mai interesante gale decat japonezii, chiar in perioada lor de glorie. Si asta in conditiile in care nu s-a spus inca nimic oficial despre a doua jumatate a anului.

Sursa - www.liverkick.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA