Natiunea MMA

It's Showtime a anuntat perechile pentru prima runda a turneului "Fast and Furious" din septembrie
05/07/2011

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc extragerea oficiala a perechilor de luptatori care se vor intalni in prima runda a turneului 70kg MAX organizat de catre promotia olandeza It's Showtime.

Turneul piramidal va avea urmatoarea structura:

Artur Kyshenko vs Gago Drago

Andy Souwer vs Harut Grigorian

Murat Direkci vs Chris Ngimbi

Giorgio Petrosian vs Chahid Oulad el Hadj

Ce a interesant este faptul ca 3 dintre aceste 4 lupte sunt revanse interesante. Drago si Kyshenko s-au intalnit in luna martie, cand ucrainianul a obtinut victoria.Chris Ngimbi l-a intalnit pe Murat Direkci in decembrie, primul reusind sa si castige titlul categoriei 70kg a It's Showtime, intr-o maniera destul de controversata si fara a parea foarte convingator in prestatia sa. Iar Petrosyan si Chahid vin dupa o decizie de No Contest in luna mai, in care sportivul marocan a reusit sa ii reziste destul de bine multiplului campion al K-1 MAX.

Gala va avea loc in 24 septembrie in Bluxelles, Belgia. In acceasi seara vor putea fi urmariti la lucru talente locale ca Sonny Dagraed, Marat Grigorian si Marco Vlieger.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA