Natiunea MMA

It's Showtime a anuntat fight-cardul galei din Varsovia; Ghita lupta cu Deniz
01/04/2011

Promotia olandeza It's Showtime nu face nici o pauza. La doar cateva zile dupa o gala de succes, cea din Brussels, compania a anuntat fight-cardul galei din 11 iunie, pe care o are programata in Varsovia, Polonia.

In Main Eventul serii, nou incoronatul campion al categoriei 95kg, Danyo Ilunga isi va apara titlul in fata lui Nenad Pagonis. Ilunga, un protejat al lui Remy Bonjasky, si-a facut un nume in lumea artelor martiale la inceputul acestei luni cand l-a invins pe Wendell Roche pentru titlul vacant al promotiei olandeze.

Pagonis e un luptator de Muay Thai, si multiplu campion al WAKO. El a luptat anul trecut in gala din Atena a It's Showtime, unde l-a invins pe Rustemi Kreshnik.

Lupta care va atrage cea mai mare atentie va fi confruntarea dintre Daniel Ghita, vazut de multi intre primii 10 grei din lume, si Ehren Deniz. Ghita vine dupa doua infrangeri consecutive, si are mare nevoie de o victorie. Deniz e un luptator experimentat, care a luptat in cariera sa impotriva lui Sebi Ciobanu, Mourad Bouzidi si Catalin Morosanu, desi nu s-a bucurat de prea mare succes la acest nivel. Va fi un oponent bun, dar nu ar trebui sa ii dea prea mari batai de cap lui Ghita.

Pe acelasi fight-card va aprea si Murthel Groenhart. Luptatorul de la Mike's Gym parea sa se indrepte spre o lupta pentru titlul categoriei 77kg, dar a fost invins in luna decembrie de Khalid Bourdif. El va incerca sa isi reia parcursul spre centura de campion in fata lui Errol Koning.

In acest moment, fight cardul arata astfel:

Danyo Ilunga vs. Nenad Pagonis (95kg)

Daniel Ghita vs. Ehren Deniz (+95kg)

Murthel Groenhart vs. Errol Koning (77kg)

Sonny Dagraed vs. Piotr Woznicki (73kg)

Rafal Dudek vs. Nikos Papadimitriou (70kg)

Sursa - www.liverkick.com,

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA