Natiunea MMA

It's Showtime Yokohama va avea doua lupte pentru titlu pe fight-card
16/02/2012

17 septembrie este inca o data foarte departe de momentul actual, dar evenimentul It's Showtime care va avea loc in Japonia incepe sa prinda contur ca unul de mare anvergura.

Fight-cardul galei va avea sase lupte pe tabelul principal, si se pare ca doua dintre aceste se vor da cu titlul pe masa.

Legendarul Masahiro Yamamoto a revenit pe drumul cel bun si are acum la activ trei victorii consecutive. Dupa ce l-a invins pe Kan Itabashi la REBEL 9 anul trecut, el a primit dreptul de a lupta pentru titlul categoriei -61kg a It's Showtime.

Cea de-a doua lupta pentru titlul va fi in limitele diviziei -65kg. Cel mai bun luptator coreean din toate timpurile, Chin Bin Lim, l-a invins pe Mosab Amrani anul trecut si a primit si el dreptul de a lupta pentru centura de campion.

Daca pana la acel moment nici unul dintre campionii actuali nu isi pierde titlul, Masahiro Yamamoto il va provoca pe Javier Hernandez iar Chi Bin Lim va lupta cu Orono Por Petchpoon.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA