Natiunea MMA

It's Showtime 46: Chahid Oulad el Hadj, Wendell Roche si Murthel Groenhart adaugati la fight-card
10/02/2011

Promotia olandeza It's Showtime a adaugat inca cateva lupte la fight-cardul din 6 martie, care urmeaza sa aiba ca Main Event o lupta la categoria grea intre campionul acestei divizii, Hesdy Gerges si Daniel Ghita, in care titlul nu va fi pus insa in joc.

Probabil cea mai interesanta stire este ca Wendell Roche si Danyo Ilunga se vor intalni pentru titlul vacant al categoriei 95kg a It's Shpwtime. Poate va aduceti aminte ca pana nu de mult, acest titlu era in posesia lui Tyrone Spong, care a renuntat la el pentru ca nu mai doreste sa concureze sub aceasta greutate. Se pare ca Wendell Roche va avea o luna martie foarte incarcata, el urmand sa urce in ring tot in acea luna impotriva lui Gokhan Saki in cadrul turneului categoriei grele de kickbox a United Glory World Series.

Chahid Oulad el Hadj uremaza sa urce in ring pe 6 martie impotriva lui Robin van Roosmalen. Reputatia lui El Hadj este de acum binecunoscuta, iar despre Robin se stie ca e dispus sa faca o demonstratie de lovituri puternice si rapide in orice lupta a sa, chiar daca are tendinta de a deveni putin mai prudent in fata unor adversari mai experimentati. Cu toate astea, este foarte probabil sa avem parte de o lupta foarte disputata si interesant de urmarit.

Alaturi de acestia, pe fight-cardul serii urmeaza sa mai apara Murthel Groenhart , de la aceeasi sala cu Bari Hari - Mike's Gym, impotria belgianului Marc de Bonte, Romano Morjoner vs Mo Ben Nasser si tanarul prospect olandez Rico Verhoeven vs Jamal benz.

Ricardo van den Bos va lupta si in pe 6 martie, dar inca nu a primit un adversar oficial.

Sursa: www.headkicklegend.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA