Natiunea MMA

Ismael Londt continua sa isi distruga adversarii; ultima victima, Mourad Bouzidi
25/10/2011

Odata cu anularea galei K-1 WGP Final 16, Mouradi Bouzidi a fost liber sa lupte pe 23 octombrie cu Ismael Londt. Urma sa fie una dintre cele mai importante ale carierei lui Ismael. Cei doi s-au intalnit pe fight-cardul galei Muay Thai Mania 4, in Riswijk, Olanda.

Londt s-a reafirmat inca o data statutul de viitor super-star al categoriei grele, terminandu-l pe Bouzidi in repriza a doua a confruntarii. Bouzidi a pierdut astfel a treia lupta consecutiva, e drept, in fata unor oponenti de mare clasa. Londt a trecut pur si simplu peste toti adversarii pe care i-a intalnit in acest an, depasindu-i pe Sebi Ciobanu, Mladen Brestovac, Tomas Hron, Raemon Welboeren si acum Mourad Bouzidi. El a luat cu asalt lumea mare a kickboxului, si isi continua nestingherit campania de distrugere a oricui ii sta in cale.

Ismael Londt va urca in ring pe 19 noiembrie 2011 la SuperKombat World Grand Prix Final, impotriva unei alte revelatii a galelor profesioniste din acest an, Pavel Zhuravlev, in semifinalele turneului piramidal de patru oameni. Chiar daca el nu va castiga acest turneu, ar putea sa fie rampa de lansare in probabil cea mai mare promotie de kickbox a lumii, It's Showtime.

Pe acelasi fight-card, Darryl Sichtman l-a invins in urma deciziei doctorului galei pe Errol Koning, colegul de echipa al lui Andy Souwer, Henri van Opstal l-a depasit la decizie pe Mohammed Aouragh iar Hicham Achalhi l-a fortat si el pe doctor sa intervina si sa puna capat confruntarii cu Nathan van't Hoft, la mai putin de o luna de la lupta pe care o are programata la Tatneft Cup 2011 Finals.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA