Natiunea MMA

Ironii fara manusi
06/01/2017  Rivalitatea dintre Amanda Nunes si Ronda Rousey nu s-a incheiat odata cu meciul dintre cele doua.
  Dupa ce a dat de pamant la propriu cu adversara sa, “Leoaica” nu s-a multumit cu atat si a inceput sa isi ia peste picior fosta adversara.
  “Chiar nu inteleg cum a ajuns Rousey atat de departe in Divizie!”, s-a aratat contrariata detinatoarea titlului mondial la categoria cocos.
  “Cat de slab au luptat adversarele ei de pana acum daca au pierdut in fata Rondei?”, s-a intrebat, evident retoric, brazilianca de 28 de ani, continuand in acelasi mod: “Stiam de la bun inceput ca o sa o bat. Normal ca am luat totul in serios, m-am pregatit intocmai si, desi nu mai era nevoie, le-am demonstrat tuturor de ce sunt in stare.”
  La ultima gala UFC din 2016, Nunes nu a avut nevoie decat de 48 de secunde pentru a o face KO cu o lovitura de cap pe Ronda Rousey, care s-a ales, insa, cu un castig de 15 ori mai mare decat al campioanei UFC (3 milioane de dolari- “Rowdy”- fata de 200.000 de dolari- Nunes).
  Poate si acest lucru o irita pe Amanda. “Ronda e pe un piedestal mult prea inalt pentru ea. E supraapreciata. De vina e doar conducerea UFC”, arata cu degetul Nunes, dupa a 5-a victorie la rand din septembrie 2014 incoace.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA