Natiunea MMA

Ionut Iftimoaie revine in ring pe 10 noiembrie, la SuperKombat Craiova
25/10/2012

Veteranul Ionuţ Iftimoaie va urca din nou în ring, după o pauză de un an, urmând să-l înfrunte pe americanul James “The Beast” Wilson într-un super-fight în cadrul galei Superkombat Final Elimination Craiova, care va inaugura Sala Polivalentă din localitate pe 10 noiembrie.

Unul dintre pionierii K-1 în România, Iftimoaie (34 de ani), care i-a învins în cariera sa pe Petar Majstorovic, Freddy Kemayo şi Sergei Gur, a declarat că importanţa galei de la Craiova l-a convins să lupte din nou, iar în momentul de faţă se află în plină pregătire pentru meciul cu Wilson, un american de 115 kilograme care a participat cu succes la K-1 Los Angeles şi la K-1 Final 16 Tokyo, unde a remizat cu legendarul Rick Roufus.

“Ionuţ şi-a manifestat dorinţa de a participa la acest eveniment, care se anunţă a fi unul peste K-1 Bucureşti din 2010. Craiova va fi capitala mondială a K-1 pentru o seară pentru că toată lumea va fi cu ochii pe Superkombat Final Elimination”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Iftimoaie se va alătura altor vedete autohtone, care au fost confirmate pentru cel mai puternic eveniment pe reguli de K-1 din Europa. Calificat între primii 8 din lume în urma galei K-1 Final 16 de la Tokyo, Cătălin Moroşanu va lupta la rândul său într-un super-fight, în timp ce Benjamin Adegbuyi şi Sebastian Ciobanu sunt în cursa pentru calificarea în finala de pe 22 decembrie, unde premiul cel mare este un Mitsubishi Pajero.

Gala Superkombat Final Elimination Craiova, programată pe 10 noiembrie, va fi transmisă în direct în 75 de ţări de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, urmând ca numărul total de ţări în care se va putea urmări evenimentul să ajungă la 90.

COMUNICAT DE PRESA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA