Natiunea MMA

Ion Surdu, victorie de palmares in Main Eventul galei MMA Pro Ukraine
18/08/2016



In data de 14 august 2016 România a participat prin luptatorul Ion Surdu, sportive al clubului MMA Transilvania Cluj-Napoca la cea de-a doua ediţie a Galei Profesioniste de Arte Marţiale Mixte: MMA ProUkraine.

Ion Surdu a luptat in main eventul serii împotriva sportivului Robert Vorobiov, din oraşul Nikolaev – Ucraina, oraş în care a avut loc evenimentul. Aceştia au luptat la categoria -77kg, în faţa unui public de peste 1000 de persoane.

Meciul a început mai slab pentru Ion Surdu care a primit cateva lovituri de braţ direct in figură, adversarul său reuşind să îi pornească o hemoragie nazală şi să îi provoace o rană deschisă la nas. După câteva momente spectaculoase de tensiune şi suspans, cu multe lovituri în plin dar şi ratate cei doi luptători au ajuns la lupta la sol. În acest moment sportivul clubului MMA Transilvania a reuşit să îl prindă foarte bine într-o ghilotină pe Robert Vorobiov, ghilotină din care acesta nu a mai putut să iasă. Robert si-a dorit mult victoria, fiind şi favorit fiindcă a luptat la el acasă, in main eventul serii. Din dorinţa de nu a pierde Robert nu a „bătut” la ghilotina făcută de Ion şi astfel a rămas inconştient la podea, arbitrul intervenind prompt pentru a încheia meciul.

Astfel MMA Transilvania confirmă încă odată că este principalul club de Arte Marţiale Mixte din Cluj-Napoca şi din regiune, având rezultate importante la ultimele evenimente.

Ion Surdu alături de ceilalţi sportivi clujeni se pregăteşte pentru următoarea ediţie a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament, eveniment ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an la Cluj-Napoca.

MMA Transilvania ţine să mulţumească tuturor celor care îi susţin precum şi sponsorilor şi partenerilor: CORAL IMPEX, NTT Data, fight-imperial.ro, Dakota Smith, Spot Optik, Minexpr, DJST Cluj, Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca.

COMUNICAT DE PRESA




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA