Natiunea MMA

Ion Pascu si Balla Zsolt, invingatori in gala Ultimate Warrior Challenge din Anglia
04/04/2011

Ion Pascu face senzatie (si) in Anglia!

Dupa meciul disputat in cadrul galei Ultimate Warrior Challenge 15 - Rage, in acest sfarsit de saptamana, sportivul Academiei de Lupte CIprian Sora, Ion Pascu l-a impresionat pe managerul organizatiei si matchmaker-ul de la BAMMA, UCMMA, UFC-UK branch & ADFC - Alex Burzotta. Alex a declarat pe WHOA TV ca Pascu are toate calitatile necesare de a deveni noua stea a categorie 84 kg in UK in maximum un an.

Alaturi de Ion Pascu, in UWC Rage, a mai luptat si sportivul Centrului de Arte Martiale Mixte Alexandru Lungu, Balla Zsolt, la categoria + 100 kg care desi a fost la primul sau meci de MMA pro, l-a invins fara drept de apel prin TKO in repriza a doua pe mult mai experimentatul elev al legendarului Ian Freeman.

Alex Burzotta s-a arata interesat de a promova cariera lui Zsolti, deschizandu-i astfel portile marilor organizatii de MMA, atunci cand acesta va fi pregatit pentru ele.

Horia Radulescu
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA