Natiunea MMA

Invingator la UFC Fight Night, “Jacare” Souza vrea o sansa la titlu dupa ce l-a invins pe Carmont
20/02/2014Ronaldo Souza este un om care stie exact ce vrea. Fostul campion ADCC si Jiu-Jitsu nu a glumit cand a solicitat o sansa la titlu in urma infrangerii lui Francis Carmont in cadrul UFC Fight Night 36 ce a avut loc la Arena Jaragua din Brazilia.

“Jacare” vrea sa il infrunte pe castigatorul luptei dintre Chris Weidman si Vitor Belfort, dar e posibil ca UFC sa ii solicite inca o victorie inainte de a obtine aceasta sansa.

“Cu siguranta merit o sansa la titlu. Daca UFC nu e de acord, voi insista”, a declarat Souza celor de la Fox Sports.

Acesta a dominat in confruntarea avuta la categoria mijlocie, in cadrul careia a fost o continua amenintare pentru Carmont. Acesta din urma s-a tinut pe pozitie, fiind o lupta interesanta. Souza a fost declarat invingator, obtinand astfel a 6-a victorie consecutiva.

“Sunt multumit de performantele mele. Am stiut ca am un adversar puternic, si datorita acestui fapt a fost o lupta foarte dificila, dar as putea spune ca am avut o pozitie dominanta pe intreaga confruntare”, a declarat Souza.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA