Natiunea MMA

Interventia chirurgicala la umar a lui Cain Velasquez, campionul UFC, "a decurs bine"
14/01/2011

Campionul categoriei grele a UFC, Cain Velasquez a suferit o interventie chirurgicala la umar si se afla in recuperare intr-un spital american.

Conform managementului sau de la compania Zinkin Entertainment, dictorii sunt multumiti si au considerat ca operatia "a decurs bine", iar campionul se afla in recuperarea.

Motivul acestei interventii chirurgicale a fost remedierea accidentarii suferite la umar in urma confrutnarii cu fostul campion, Brock Lesnar. Cain urmeaza sa intre acum intr-o perioada de sase pana la opt luni de recuperare si reabilitare inainte de a putea reveni in Octogon.

Intre timp, UFC a luat o decizie care a surprins pe multa lume, de a nu crea un titlul interim si de a nu pune in scena o lupte pentru acesta, alegand sa ii numeasca pe fostul campion Lesnar si actualul principal pretendent la titlu, Junior dos Santos, antrenorii noului sezon al The Ultimate Fighter.

Conform traditiei, cei doi urmeaza sa lupte in cea mai apropiata gala de finala TUF, iar cel care va iesi invingator il va putea provoca pe Velasquez, daca recuperarea acestuia decurge asa cu este de asteptat.

www.fightersonlymagazine.co.uk
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA