Natiunea MMA

Instinct de pradator: Brendan Schaub va incerca sa ii ia capul lui Cro-Cop,desi il repecta pe croat
18/01/2011

Este Mirko "Cro-Cop" Filipovic o legenda a MMA-ului? In ochii multor pasionati si fani ai acestui sport, raspunsul la aceasta intrebare este da. Asta inseamna ca ar trebui sa primeasca mai mult respect in cusca? Depinde ce definitie da fiecare la "respect".

Oponentul sau de la UFC 128, Brendan Schaub, planuieste sa isi arate respectul prin incercarea de a ii rupe gatul croatului.

"Cred ca adversarii lui se lasa prinsi in atata respect pentru Mirko, incat uita de instinctul de pradator. Nu incearca sa incheie lupta inainte de limita. Daca te uiti la ultimele sale confruntari, a luptat cu oameni foarte puternici, Frank Mir si Pat Barry, dar ei urca in cusca si ii arata prea mult respect. Si eu il respect foarte mult, poate chiar mai mult decat l-au respectat ei. A fost la fel cu Gonzaga. L-am respectata asa de mult incat i-am oferit cea mai buna lupta pe care o puteam face in seara aceea. Asta e felul meu de a imi demonstra respectul - intru in lupta si incerc sa le iau capul. Ii presez. Nu are sa fie prietenie acolo. Nu au sa fie imbratisari. Asta pot sa va asigur."

Sunt destul de lipsite de subtilitate aluziile sale le adresa lui Pat Barry, si se asigura ca acesta stie ce il astepta daca se vor intalni in Octogon.

Mai e cineva care spera sa il vada pe Mirko cum ii arata adevaratul inteles al loviturii inalte de picior?

Geno Mrosko - www.MMAmania.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA