Natiunea MMA

Informatii contradictorii despre vanzarea UFC
24/06/2016
Procesul de vânzare a Ultimate Fighting Championship se apropie de final dupa ce Zuffa ar fi acceptat o ofertă de 4,2 miliarde de dolari in schimbul UFC, releva un raport al FloCombat.com, citat de sherdog.com, dar infirmat vehement de compania detinatoare a acestui brand.

Potrivit unor informatii recente, oferta a fost depusa de un consortiu care include WME-IMG, Wanda Group Dalian, Grupul Kraft și Tencent Holdings. Practic, grupul de investitori si-au unit fortele pentru a putea plati pretul cerut pe UFC. In cazul in care afacerea se va finaliza cu succes, WME-IMG si Grupul Kraft vor reprezenta interesele companiei in America de Nord.
Cat despre actualii sefi ai UFC, presedintele Zuffa, Dana White, se va ocupa si in continuare de partea de promovare, in timp ce co-fondatorul firmei si CEO-ul UFC, Lorenzo Fertitta, va renunta la orice implicare ulterioara vanzarii.

Intre timp, UFC continua sa nege iminenta vanzarii. De altfel, MMAjunkie.com a obținut o copie a unui memoriu intern, semnat de Fertitta, si care a fost trimis angajaților companiei.

Articolele din presa sunt false, afirma Lorenzo Fertitta, care isi rezerva dreptul de a actiona in judecata publicatiile care denatureaza adevarul in acest caz. CEO-ul UFC mentioneaza ca orice speculatie de acest fel influenteaza in mod negativ atat partenerii de afaceri ai UFC, cat si angajatii companiei si, mai ales, sportivii angrenati in evenimentele organizate sub egida Ultimate Fighting Championship. UFC isi vede mai departe de treaba si asteapta sa ofere publicului competitii care vor ramane in memoria impatimitilor de MMA, conchide Lorenzo Fertitta.

Compania Zuffa (in italiana=lupta), care detine UFC, a fost fondata in 2001 de fratii Frank si Lorenzo Fertitta, care detin peste 80% din actiunile societatii.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA