Natiunea MMA

Inevitabilul s-a produs - Daniel Ghita semneaza cu GLORY
13/10/2012

Campionul mondial al categoriei grele din organizatia It's Showtime, si unul dintre cei mai buni kickboxeri din lume, romanul Daniel Ghita a semnat un contract cu nou aparuta promotiei GLORY.

GLORY, organizatie patronata de societatea Glory Sports International a lui Bass Boon - care a achizitionat recent principalul lor contracandidat It's Showtime - este una dintre cele mai dinamice si ambitioase entitati de pe piata sporturilor de ring profesioniste. O caracteristica esentiala a contractelor pe care aceasta le ofera sportivilor sai este exclusivitatea, asa ca mult asteptata aparitie a lui Daniel in K-1 nu va mai avea loc in viitorul apropiat.

Semnat ieri la Londra, cu doar doua zile inaintea momentului cand sportivul nostru trebuia sa lupte la K-1 Tokyo, contractul dintre el si GLORY se intinde pe mai multe lupte pe care olandezii i le vor pregati campionului roman.

"Am decis ca GLORY este cea mai buna si singura solutie care mi se potriveste in acest moment, pentru ca aici sunt cei mai buni grei din lume la ora actuala" a spus Daniel dupa ceremonia de oficializare a acordului. "Daca vrei sa fi recunoscut drept cel mai bun, atunci trebuie sa te lupti si sa ii invingi pe cei mai buni. Am de gand sa devin cel mai bun greu din lume si un campion al GLORY."

O lovitura de imagine foarte importanta pentru promotia GLORY, semnarea contractului cu Daniel era oarecum asteptata dupa ce numele lui nu a mai aparut pe fight-cardul galei organizate de concurentul K-1 in Tokyo.

"Suntem foarte bucurosi sa il primim pe Daniel in foarte competitiva noastra categorie grea" a spus directorul executiv al GLORY, Marcus Luer. "Odata cu venirea lui, nu e nici un meci de top la categoria grea pe care nu il putem organiza."

Cu Daniel Ghita proaspat contractat de GLORY, si cu Morosanu, Catinas si Adegbuyi luptand la K-1 Tokyo, tara noastra a ajuns sa fie reprezentata la cel mai inalt nivel in toate promotiile de top din lume.

Odata cu Daniel, un alt sportiv de top a semnat cu GLORY, olandezul Rico Verhoeven. Acesta a putut fi urmarit, printre altele, si in gala SuperKombat organizata de Edi Irimia la Oradea, anul trecut.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA