Natiunea MMA

Incepe Cupa Ardealul la judo
13/04/2018  Sala Sporturilor din Tīrgu-Mureș va găzdui māine, 14 aprilie, cu īncepere de la ora 9, prima ediție a Cupei Ardealul la judo. Competiția este organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, sub tutela Ministerului Tineretului și Sportului, și este sprijinită de firmele E.ON, Allcolor și Bioeel.
  La concurs și-au anunțat participarea īn jur de 300 de sportivi din toată țara. Ei au avut de achitat o taxă de participare de 20 de lei de persoană și vor lupta, īn cadrul diverselor categorii de greutate, la secțiunile de vārstă sub 9 ani, sub 11 ani și sub 13 ani. Toleranța admisă la cāntarul oficial este de maximum o jumătate de kilogram.
  Laureații vor fi răsplătiți cu medalii, diplome, tricouri și cadouri din partea sponsorilor. De asemenea, locurile 1-3 vor puncta īn clasamentul pe echipe.
  Īn această după-amiază și diseară au loc validarea actelor, cāntarul oficial și ședința tehnică, urmānd ca īntrecerile propriu-zise să se desfășoare māine, pe durata īntregii zile, cu o pauză de masă īntre orele 13 și 14.
  Intrarea este liberă.

                                                               Natiunea MMA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA